Familie Terpstra

wint Familietoernooi

Het op Hemelvaartsdag gehouden Familietoernooi werd voor de tweede keer sinds 2006 gewonnen door de familie Terpstra.

In het begin zag dit er niet naar uit, want de wedstrijd tegen de familie Witte werd met 2-0 verloren. Het herstel volgde echter toen met 4-0 van (de familie) Boogaard werd gewonnen. In de wedstrijd tegen de Van Heerwaardens kwamen de Terpstra's al in de eerste minuut op voorsprong toen een afstandschot via de onderkant lat en rug van de keeper in doel verdween. De familie Witte had in de wedstrijd tegen de Boogaards aan een gelijkspel genoeg. Daar leek het lange tijd naar uit te zien, maar twee minuten voor tijd kwamen de Boogaards op voorsprong toen een bal vanaf de vleugel precies in de verste bovenhoek werd gekruld. Hierdoor kwamen Terpstra, Witte en Boogaard alle drie uit op zes wedstrijdpunten en moest het doelsaldo de beslissing brengen. Dat was +4 voor Terpstra, +3 voor Witte en -1 voor Boogaard. De familie Van Heerwaarden beleefde een teleurstellend toernooi, door niet één goal te maken.
Uitslagen: Terpstra- Witte 0-2; Boogaard-Van Heerwaarden 2-0; Terpstra-Boogaard 4-0; Witte-Van Heerwaarden 2-0; Van Heerwaarden-Terpstra 0-2; Witte- Boogaard 0-1.