Afbeelding
Foto:

Oblivion: de aarde onherkenbaar veranderd

Nieuw in Cinema Texel is deze week Oblivion, waarin de aarde onherkenbaar is veranderd en Jack Harper deel uitmaakt van een enorme operatie.

Zijn missie is om de laatste cruciale grondstoffen te delven na tientallen jaren oorlog tegen een angstaanjagende vijand, maar het leven van Jack verandert plotseling als hij een onbekende vrouw redt uit een neergestort ruimteschip. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen. De meeste andere voorstellingen zijn geprolongeerd. Het complete programma is te lezen in de agende elders in deze krant en via www.texelagenda.nl.

Dinsdag worden weer seniorenvoorstellingen gehouden, waarbij het licht minder gedimd is en het geluid minder hard. Te zien is Daglicht, aanvang 14.00 uur.

Nationale Molendag

Molen De Traanroeier in Oudeschild, die normaal alleen als onderdeel van Kaap Skil is te bezoeken, is op Nationale Molendag, zaterdag 11 mei, van 10.00 tot 16.00 uur gratis te bezichtigen. De molenaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en laten, als het weer het toelaat, de wieken draaien.