Kampioensteam NBC/De Steenenplaats 1 behaalde een dubbele overwinning.
Kampioensteam NBC/De Steenenplaats 1 behaalde een dubbele overwinning. Foto: Willem Sangers

Zaalvoetbalteam wint dubbel

Het team van NBC/De Steenenplaats 1 heeft vrijdag de bekerfinale van het Texelse zaalvoetbal gewonnen van het tweede team van dezelfde vereniging.

Na een lastige eerste helft werd in de tweede helft het krachtverschil met tegenstander NBC/De Steenenplaats 2 duidelijk. Het eerste team won uiteindelijk met 7-2. Omdat het eerste team enkele weken geleden al - ongeslagen - kampioen werd, kan het bogen op een dubbele overwinning. Op de foto de spelers van het winnende team met staand Sander de Haan, Melvin Kikkert, Tom de Lugt, Wilco Keijzer, coach Richard Segers en vlagger Paul Bakker en gehurkt Ewoud Bakker, Rutger Zoetelief en Erik Wuis. Op de foto ontbreken Etien Van Bennekom, Gaime Vlaming, Ruud Hof, Martin Koorn en Jelte van der Kooi.

Knikkerkampioen

De elfjarige Noƫlle Saul van de Jozefschool won zaterdag het Texels kampioenschap knikkeren. Ze won in de finale nipt van Rosalinn Kooiman (11 jaar) van de Jozefschool. Aan het kampioenschap namen 125 kinderen deel, waarvan er zich 20 wisten te plaatsen voor de finale.