SV De Koog wint van Sint Boys

SV De Koog heeft zondag de wedstrijd tegen Sint Boys eenvoudig weten te winnen. Al kort na het begin van de tweede helft had de ploeg drie doelpunten voorsprong en was niet meer in te halen.

De Koog kwam al na acht minuten op voorsprong door een afstandschot van Bartjan Grisnigt dat door de keeper van Sint Boys verkeerd werd beoordeeld. Een klein kwartier later was het weer raak toen Fotoque Camera het slordig uitverdedigen van Sint Boys afstrafte en 2-0 scoorde. De Koog had zelfs voor rust al op 3-0 kunnen staan, ware het niet dat Benny Bakkenes de hem toegekende strafschop miste. De 3-0 kwam nu kort na rust op het scorebord, toen De Koog nog even gas gaf en Robin Schoo de voorsprong verder kon uitbouwen. Sint Boys wist nog terug te komen tot 3-1, maar de laatste fase van de wedstrijd wilde niet echt spannend meer worden. Coach Jan Loew toonde zich na afloop zeer tevreden. 'We hebben het eerste half uur een voorsprong gepakt en zijn niet meer in de problemen geweest.'