De Nederlandse romantische komedie Valentino, deze week in Cinema Texel.
De Nederlandse romantische komedie Valentino, deze week in Cinema Texel. Foto:

Meeste films geprolongeerd

Cinema Texel biedt ook de komende week een uitgebreid programma met uiteenlopende films. In verband met de meivakantie worden dinsdag geen seniorenvoorstellingen gegeven.

Te zien is onder meer 'Iron Man 3', waarin technicus Tony Stark/Iron man tegenover een vijand met grenzeloze macht komt te staan. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, begint hij aan een heldhaftige reis op zoek naar degenen die er verantwoordelijk voor zijn. Met zijn rug tegen de muur moet hij proberen te overleven door gebruik te maken van zijn techniek. Hij ontdekt daarbij het antwoord op een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of het harnas de man?

De meeste andere films zijn geprolongeerd, Zoals de romantische komedie 'Valentino', over een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper, die een relatie heeft met Monique, de dochter van zijn baas. Valentino staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen, maar hij heeft één probleem: hij is geen Italiaan. Ook te zien is nog 'Oz: The Great and Powerful', over de grote tovenaar van Oz, een film uit de Walt Disney Studio, gebaseerd op het karakter uit het boek van L. Frank Baum. Het complete filmprogramma is te lezen in de agenda elders in deze krant.