Krim op 62 in Top 100 Misset

Met een omzet van €14,2 miljoen in 2012 heeft De Krim de 62ste plaats te pakken de Top 100 van grootste bedrijven en merken van Misset, het vakblad van de horeca.

De Krim zakt één plaats ten opzichte van 2011 toen de omzet €14,4 miljoen was. Directeur Iwan Groothuis spreekt in het blad van een stabiel jaar qua omzet en resultaat. Met dank aan een sterk eigen vermogen en een uitstekende cashflow kon het park in 2012 investeren in hotel Molenbos, de golfbaan (uitbreiding van 9 naar 18 holes) en de aanschaf van het bungalowpark van het UWV aan de Pelikaanweg. Misset verwijst ook naar de opening van het klimpark.

Voor 2013 heeft De Krim eveneens plannen klaar liggen. Een deel van de campingplaatsen staat een upgrade te wachten en er komt op de plek van de midgetgolfbanen een hal voor slechtweervoorzieningen. Binnen komt driedimensioneel glowgolf (golfen op een bijzonder verlichte baan) en een plek voor lasergames.

Misset concludeert dat 'het lijkt of de recessie geen vat heeft op het Waddeneiland.' Groothuis stelt dat wat hem betreft 'een crisis een kans is om de zaken anders en beter te doen.'