Kennis maken met

de wandelsport

Om mensen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de wandelsport verzorgt wandelsportvereniging Het Gouden Boltje zaterdag 27 april een kennismakingswandeltocht.

De tocht sluit aan op de sportmarkt die wordt gehouden bij de afsluiting van de nationale Sportweek, de naam kan volgens de organisatie op twee manieren worden uitgelegd: deelnemers maken zowel kennis met de wandelsport als met het gebied waar de wandeling doorheen voert. Er is een route van ongeveer vijf kilometer uitgezet, deelname is gratis. Starten kan bij de kraam van Het Gouden Boltje, tussen 11.00 en 15.00 uur.

Klaverjasdrive Bethel

Na een aantal spannende drives ging de eindoverwinning van de klaverjasdrive in Bethel donderdag met 5501 punten naar Aad Blom en Louw Nijhuis.

Zij werden op de voet gevolgd door Sieme Ran en Henk Gieze, die 5478 punten behaalden. Derde werden Tiny Kok en Fenny van Exel (5026). Er werd aan zes tafels gespeeld, als laatste eindigde het overkantse koppel Loes Vrijenhoek en Marianne van Roon, dat 3642 punten behaalde.