Iron man: deze week in Cinema Texel.
Iron man: deze week in Cinema Texel.

Briljant technicus is 'Iron Man'

In Cinema Texel is deze week Iron Man te zien, de nieuwe film van Shane Black met Robert Downey jr. en Gwyneth Paltrow.

In Marvel's Iron man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, begint hij aan een heldhaftige reis op zoek naar degenen die hier verantwoordelijk voor zijn. Maar deze reis is ook een test voor hemzelf, want met zijn rug tegen de muur moet hij proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek en te rekenen op zijn creativiteit en instinct. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, die hem al een tijdje achtervolgt: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

De andere films, 'Oz: The great and powerful', 'The Croods', 'APP' en 'Yoko' zijn geprolongeerd. Het volledige programma van Cinema Texel is te lezen in de agenda elders in deze krant en via www.texelagenda.nl.

Speciaal voor senioren wordt dinsdag een voorstelling verzorgd waarbij het licht minder gedimd is en het geluid minder luid. De voorstelling begint om 14.00 uur, de toegang bedraagt €7,-. Te zien is de film 'Daglicht'. Maandag om 20.30 uur draait een mystery movie, een film waarvan de titel tot aanvang onbekend blijft.