De prijswinnaars bij de onderlinge wedstrijden van SVC.
De prijswinnaars bij de onderlinge wedstrijden van SVC. Foto:

Prijzenregen gymwedstrijd SVC

Veel prijswinnaars tijdens de onderlinge wedstrijden van gymvereniging SVC op zondag 24 maart in het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp.

Eerst lieten de peuters en kleuters hun kunnen zien. Bij de jongens kwamen Michiel (groep 3/4), Timethy, Dennis en Ryan (groep 5/6) als winnaars uit de bus.Vervolgens was de beurt aan de meisjes. In groep 3/4 werd Gwen eerste en Manon tweede. Bij groep 5/6 was de uitslag: Lotte, Isa, Lynn. Groep 7/8 was de laatste groep met als nummer 1, 2 en 3: Maike, Inez, Karlijn.Alle nummers één, twee en drie kregen een beker, de overige een medaille. Maike en Timethy zijn de SVC-clubkampioenen 2013 geworden, wat ook een mooie beker opleverde.

Ladies night

In sporthal Ons Genoegen wordt zaterdag 13 april de RAB Ladies Night gehouden, een zaalvoetbaltoernooi voor dames die niet (of niet meer) in competitie spelen en ouder zijn dan 25. De organisatie is in handen van dames van de conditietrainingsgroep van gymvereniging GOS uit Oudeschild, in samenwerking met Bar Sportief. Er doen tien teams mee.