Recordsregen 

bowlingleague

Het regende records op de laatste avond van de Bowlingleague. Clara Hemelrijk gooide sinds jaren weer een game boven de tweehonderd pinval.

Samen met Erna van der Star van team Kraanbedrijf Uitgeest gooiden zij een tweehonderddrie game. Bij dit team gooide Peter Stiggelbout zijn hoogste seizoen serie van zeshonderdéénenveertig over vier games. Samen met Dennis Hin en Piet Kager zijn zij dit jaar tweede geworden. Martien Roeper bij team Schouwstra Transport gooide een tweehonderddrieëntwintig game. Volgens zijn telling heeft hij er in de hele league acht gegooid. Samen met Karelien Schouwstra zijn zij eerste geworden in de competitie.

Team Best Tessels werd derde. De hoogste seizoengame (235) bij de heren is gegooid door Rick Plaatsman van Loonbedrijf Plaatsman, bij de dames Trijn Stiggelbout met 236 met een serie van 742. De hoogste serie van de heren met 755 in vier games komt op naam van Remco Wanei .

Uitslagen: Kraanverhuur Kager - Loonbedrijf Plaatsman 3-2, Schouwstra Transport - Best Tessels 5-0, Kraanbedrijf Uitgeest - Land en Zeezicht 1-4, W.B.Z. - Paal 17 3-2.