Uw droom

voor Texel

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft alle inwoners van Nederland gevraagd te beschrijven hoe hun gedroomd Nederland eruit ziet. Dit ter inspiratie voor de nieuwe Koning en Koningin.

In kleiner verband wil de redactie van de Texelse Courant graag horen hoe uw droom voor Texel luidt. Hoe ziet uw gedroomde eiland eruit? Ziet u groei voor landbouw, visserij, toerisme en natuurbeheer? Of juist krimp? En wat gebeurt er met de vogels? Hoe zal de verbinding met het vasteland zich ontwikkelen en wat gebeurt er met de kustverdediging? Hoe ontwikkelt de bevolking zich en wat gebeurt er met de (gemeentelijke) zelfstandigheid? Zomaar wat mogelijkheden uit een oneindig breed scala.

Beschrijf uw droom voor het eiland op de wijze die u het beste past, in tekst of in beeld. De vorm is vrij, het mag een gedicht zijn, een aforisme, een (kort) verhaal, een column, een fotoreportage of een (foto)strip. Voorwaarde is wel dat u respectvol blijft jegens anderen Stuur uw droom naar de redactie van de Texelse Courant, via redactie@texelsecourant.nl of per post naar Spinbaan 6, 1791 MC Den Burg. Aan het eind van deze maand publiceren we alle dromen in deze krant.