Jeugdsimultaan

van En Passant

Jaap Dros speelt maandag 8 april simultaan tegen de jeugdspelers van schaakclub En Passant. De simultaan wordt gespeeld in hotel Den Burg aan de Emmalaan in Den Burg en begint om 18.50 uur. Na afloop wordt de jeugdkampioen 2012-2013 bekend gemaakt. Publiek heeft gratis toegang.

Abonnement

Molenkoog

Vanaf heden is het weer mogelijk om via www.molenkoog.nl een abonnement online te bestellen en te betalen. Naast het gewone abonnement en het extra abonnement, kan nu ook het 65+-abonnement online betaald worden.

Een gewoon abonnement kost €36,60, een extra abonnement (voor elk vierde en volgend gezinslid op hetzelfde adres) €24,80 en het 65+ abonnement €19,85. Na het verstrijken van de voorverkoopperiode gaan deze prijzen omhoog. Bij een online bestelling kunnen de abonnementen vanaf 27 april worden opgehaald bij de kassa van het zwembad, er moet dan alleen nog een pasfoto op worden geplaatst. Voor mensen die niet de beschikking over internet hebben, worden op 25 en 26 april van 12.00 tot 16.00 uur voorverkoopdagen gehouden. Ook aanmelden voor zwemles kan via www.molenkoog.nl.

Café Doodgewoon

over huidkanker

'Huidkanker: feiten en fabels', is het thema van Café Doodgewoon Texel, dinsdag 9 april in De Buureton aan de Beatrixlaan in Den Burg. De avond begint om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie.

Huisarts Hetty van Dijk gaat met de gasten in gesprek over huidkanker. Het 'café' is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker, hun familie en andere naasten. Zorgverleners en andere belangstellenden zijn ook welkom. Informatie wordt gedeeld en men kan elkaar tips geven. Zo kunnen gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde. De sfeer is gemoedelijk, de toegang gratis.