Marjolein Meijers is 'Niemands Meisje'.
Marjolein Meijers is 'Niemands Meisje'.

Marjolein Meijers met 'Niemands Meisje'

In Klif 12 in Den Hoorn is zondag 31 maart de voorstelling 'Niemands Meisje' van Marjolein Meijers te zien, ' een muzikale roadshow langs de uiteinden van het bestaan'.

Marjolein Meijers en muzikanten Walter en Onno Kuipers nemen het publiek mee naar een café in Dead End Street. Naar een bar die bol staat van verhalen. In een voorstelling die tweemaal drie kwartier duurt, wordt het publiek meegenomen naar alle hoeken van het leven. Het belooft een show te worden vol hartverscheurende liederen, zwarte monologen met een blinkend randje, gierende gitaren en melancholieke soundscapes. Meijers, voorheen van de Berini's, schakelt met verve tussen verschillende vrouwen die één ding delen: ze zijn Niemands Meisje.

Zij brengt een rauwe komedie over gebroken hoop op de ruïnes van idealen. Met haar muzikale talent en de vaardigheden van een rascomédienne brengt ze een theatershow vol hartenbrekers en tranentrekkers.

Tekst en regie zijn van Daphne de Bruin, de liedteksten van eigen hand. Deze nieuwe samenwerking brengt inktzwarte satire en swingende muziek samen in een show die zwaar in het rood begint, maar eindigt met een positief saldo. De voorstelling begint om 20.30 uur, de toegang bedraagt €17,-.