De spelers van SVO konden het niet bolwerken tegen die van Bloemendaal. (Foto SVO)

SVO verliest van Bloemendaal

Ondanks een goede eerste helft en een veldoverwicht heeft SVO de punten niet in eigen huis weten te houden. Tegen een goed georganiseerd Bloemendaal werden de doelpunten te eenvoudig weggegeven en met 1-3 verloren.

Al na twee minuten kwam Bloemedaal via een hoekschop op 0-1. Een speler kon de bal ongehinderd inkoppen bij de achterste paal. SVO hervond zich knap, had een veldoverwicht en kreeg enkele mogelijkheden. Na 23 minuten was het echter opnieuw Bloemendaal dat scoorde: een vrije trap werd de zestienmeter binnengeslingerd en via een been van een spelers van SVO verdween de bal in het doel: 0-2. Twee minuten later schoot Dave Witte een vrije bal schitterend in de kruising en SVO ging met 1-2 de rust in. In de tweede helft bleken conditionele en fysieke kracht van Bloemendaal de doorslag te geven. Keeper Stefan Tijsen kreeg de bal na een afstandsschot ongelukkig in zijn gezicht en was enige tijd duizelig. Op karakter keepte hij verder, maar kon niet verhinderen dat een schot vanaf rand zestien langs hem heen in de verre hoek belandde: 1-3. SVO probeerde het nog wel door een op een te spelen en spitsen Denny Vlaming en Tim Hagenus in te brengen, maar echt gevaarlijk kon het niet meer worden.