Homan wint na

bijles van Kazan

Er valt niet aan te ontkomen: Wil Homan was wederom de opvallendste speler in het biljartpaleis van De Cocksdorp. Juist terug van het Iberisch schiereiland, waar hij - zeggen kwade tongen - bijles kreeg van goochelaar Hans Kazan, versloeg hij met een gemiddelde van drie en een topserie van tien de beste Doorstoter, Corjan Luijt. Deze bleef ontgoocheld op drie caramboles uit zes beurten staan. De hand van Kazan was ook herkenbaar in Homans partij tegen Heemskerk.

Uitslagen: Smit-Weel 0-4, Huizing-Zijm 4-0, Heemskerk-M.Boon 4-2, Homan-Luijt 4-0, Huizing-Smit 4-0, M.Boon-Weel 0-4, Luijt-Zijm 0-2, Homan-Heemskerk 4-2, Huizing-Weel 0-4, Luijt-M.Boon 2-4, Heemskerk-Smit 4-0, Homan-Zijm 2-4.

Indoor menwedstrijd

Menvereniging Tussen Wad en Duin houdt zondag 24 maart een wedstrijd in manege Akenburg. Er doen zo'n twintig combinaties mee, zowel beginners als gevorderden, en voor het eerst is de brug naar binnen verplaatst. De wedstrijd begint om 11.00 uur, de prijsuitreiking wordt rond 17.00 uur verwacht. Publiek heeft gratis toegang.