Menno Siebinga is onder meer de drijvende kracht achter het wereldrecord pootjebaden
Menno Siebinga is onder meer de drijvende kracht achter het wereldrecord pootjebaden Foto: Pip Barnard

Informatie over body en brein

Menno Siebinga verzorgt donderdag 21 maart een interactieve lezing en informatieavond over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van activiteiten, trainingen en oefeningen.

De lezing bestaat uit drie gedeeltes, te weten bescherming van body en brein, ontwikkeling van body en brein en dagelijks gebruik van body en brein. Daarnaast wordt informatie gegeven over de wekelijkse trainingen en therapie die binnenkort van start gaan. Deze trainingen zijn een combinatie van fitness en een cursus. Niet alleen het lichaam wordt wekelijks van top tot teen getraind, ook voor het brein zijn er oefeningen op allerlei gebied zoals geheugen, concentratie en creativiteit. Zo leren deelnemers wekelijks meer over hun eigen body en brein, waardoor ze steeds zelfredzamer worden.

Ook introduceert Siebinga een nieuwe vorm van fysiotherapie waarbij een therapie van een half uur altijd gecombineerd wordt met een half uur training. De bijeenkomst wordt gehouden in Stayokay aan de Haffelderweg in en Burg en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. In verband met de beschikbare ruimte is opgave verplicht. Dat kan via tel. 315331 en e-mailadres menno@teamsiebinga.com. Bezoekers krijgen oefeningen mee die ze thuis kunnen oefenen.

Geen volleybal

In verband met de horecabeurs die dinsdag 19 maart in de sporthal wordt gehouden, komen de wedstrijden in de Vlinderwinkel Eilandcompetitie die dag te vervallen.

Uitslagen dinsdag 12 maart: Tevoko Ontwerpt-Eetcafé De Rog 3-0; Jumbo-De Pepermolen 1-2; Vlinderwinkel-Kobeko 3-0; Texelse Autocentrale-NIOZ 1 1-2; Randstad-Paal 28 / de Krim 3-0; Falcon-PFB 3-0; Albert Heijn-IBS/Oele/Schoo 0-3; Boomgaard Bliksemteam-SIBO 2-1; Landgoed de Bonte belevenis-Ecotiem 2-1; Rabobank-Bouwcenter RAB 1-2; Tevoko Jeugd-Kapsalon Salique 2-1; De Krim-De Kapper 3-0; Klif 23-Coos 2-1; Slagerij Moorman en de Boer-Bar Sportief 1-2; Vakantieburo Kobeko 2-Otto`s Tweewielershop 2-1.