Gezelligheid op

discomiddag

In De Wijsneus in De Koog werd vorige week voor het zevende achtereenvolgende jaar een discomiddag gehouden voor mensen met een beperking.

De avond werd druk bezocht door bewoners van de verschillende tehuizen op het eiland, die al om 14.30 uur terecht konden, maar niet konden wachten tot de deur open ging. Al na tien minuten werd de polonaise ingezet, waaraan door iedereen werd meegedaan. Er werd volop gedanst en gesprongen en ook toen het einde al in zicht kwam, tegen 16.30 uur, wist men niet van ophouden. De DJ kon niet anders dan er nog een paar feestknallers in gooien, die met veel enthousiasme werden ontvangen. Uiteindelijk kwam er dan toch een eind aan een gezellige middag en ging iedereen met een grote glimlach op het gezicht weer naar huis.

Markt bij Kotex

In het gebouw van Kotex aan de Abbewaal in Den Burg wordt zondag 17 maart een markt gehouden. De markt, waar ook gebakken vis te koop zal zijn, duurt van 10.00 tot 14.00 uur, er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Voor informatie, tel. 06-20268675.