Optreden van Gia Vlas. (Foto Veronica van Beek)
Optreden van Gia Vlas. (Foto Veronica van Beek) Foto: Jeroen van Hattum

Playbackshow Noorderhaven

Bewoners van de Texelse Reede, afdeling Noorderhaven, hielden zondagmiddag een playbackshow in dorpshuis De Hof in De Koog.

Frits Steensma gaf een vertolking van MegaMindy ten beste, Fred van Leersum deed Willy Alberti na en Gia Vlas, Lianne Witte en Nanda Jongejan kropen in de huid van de Drie Biggetjes van K3. Vlas gaf ook nog solo een optreden.

Kasper Groen betrad het podium, Pier Heerkens en Marja Bremer maakten furore als Hepi en Hepi en Hennie Drijver was te zien als Marianne Weber.

Ger Jurjens en Eef Blok kwamen als Frans Bauer en Marianne Weber ten tonele en ook personeel van Noorderhaven/'s Heeren Loo verzorgde een optreden. Zij deden De Toppers na.

De organisatie had een lastige klus aan het bepalen van een winnaar en nam een wijs besluit: iedereen werd beloond met een eerste plaats.

De show werd gehouden in het nieuwe gedeelte van het dorpshuis van De Koog. Wim Leuven, de 'huisdeejay van de Texelse Reede', verzorgde met ondersteuning van Willem van Leersum de techniek van de playbackshow.