Kraanbedrijf

op goede weg

Het bowlingteam van Kraanbedrijf Uitgeest is op de goede weg. Tijdens een spannende competitieavond wist het te winnen van WBZ.

Het heeft even geduurd voor de nieuwe ballen de goede richting op rolden, maar nu hebben Henk en Erna van der Star van Kraanbedrijf Uitgeest alles weer onder controle. De afgelopen twee weken gooide Erna twee keer een game van 184 en Henk eenmaal een game van 178 pins, waarmee ze 3½ en 3 punten behaalden. Met nog drie weken te gaan, staat het team van Schouwstra Transport fier aan kop, met vijf punten verschil gevolgd door Kraanverhuur Kager.

De hoogste game van deze week, 195 pins, werd gegooid door Pietje Kager. Ook Rick Plaatsman van Loonbedrijf Plaatsman liet zich niet onbetuigd en gooide 192. Team Paal 17 met Femke van Faassen, die het deze week alleen moest doen, won met een punt verschil van Team Land en Zeezicht waar Simone Stiggelbout 172 liet noteren.

Uitslagen: WBZ-Kraanbedrijf Uitgeest 2-4, Loonbedrijf Plaatsman-Best Tessels 4-1, Land en Zeezicht-Paal 17 2-3, Schouwstra Transport-Kraanverhuur Kager 3-2.