Rondje Texel op zaterdag 15 juni

De kustzeilverenigingen van Westerslag en De Cocksdorp gaan meehelpen bij de 36ste Ronde om Texel. Dat heeft de organisatie via Facebook laten weten.

Het bestuur van de Ronde om Texel heeft, ondanks de bestuursperikelen, definitief besloten dat de Ronde doorgaat op zaterdag 15 juni. Vrijdag 15 maart start de inschrijving op www.roundtexel.nl. Behalve de Ronde staat ook de Texel Dutch Open (het open Nederlands Kampioenschap catamaranzeilen) weer op het programma, evenals de Horstocht, de Tocht naar de Noord en vinden er pogingen plaats het Ronderecord te breken.

Texels Welzijn

Barbara Pieterse, medewerker van Texels Welzijn, geeft vrijdag 8 maart vanaf 14.30 uur een lezing over het maatschappelijk werk op Texel. Pieterse laat weten wat het inhoudt en met welke vragen mensen bij haar en haar collega Maaike Schoo terecht kunnen. Er is gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst heeft plaats in De Buureton aan de Beatrixlaan in Den Burg. Belangstellen moeten zich vooraf aanmelden via welzijn@texelswelzijn.nl of tel. 312696.