Running dinner in Oosterend

Op een ontspannen manier je dorpsgenoten en hun kookkunst beter leren kennen. Aldus het idee achter Running Dinner dat op 23 maart in Oosterend wordt gehouden.

Deelnemers aan het Running Dinner gaan van het ene naar het andere adres en worden door de bewoner(s) verrast op een gerecht. Wat er op het menu staat, is een verrassing.

Na elke gang vertelt de gastvrouw of -heer waar het volgende gerecht wordt geserveerd. Een aantal deelnemers bereidt zelf ook een gang. Hier begint het echte rennen. Want het kan wel eens zo zijn dat een deelnemer als gast een voorgerecht eet en gastvrouw of -heer is voor de volgende gang. Het is dan de uitdaging om op tijd weer thuis te zijn om de laatste hand aan het gerecht te leggen en de gasten te ontvangen voor hun culinaire verrassing. Culinair staat in dit verband niet gelijk aan hoogdravend, gezelligheid staat absoluut bovenaan.

De avond wordt afgesloten met een dessert in restaurant Strends End. Daarna kan men onder het genot van een borrel ervaringen en recepten uitwisselen. Deelnemers kunnen zich opgeven tot 1 maart. Voor informatie en opgave tel. 318445.