Heren Tevoko

komen tekort

 

 

Het herenteam van Tevoko heeft in een wisselvallige uitwedstrijd met 3-1 zijn meerdere moeten erkennen in VCJ'94 uit Julianadorp.

Tevoko reisde met een smalle selectie zonder reserves af. Bovendien leek ook het vroege aanvangstijdstip (12.00 uur) het team geen goed te doen.

Na een klein kwartier was de eerste set al achter de rug (25-14). Pas hierna kwam er wat lijn in het spel en bleek het krachtsverschil gering. De tweede set werd met 23-25 binnengehaald. Meteen na deze setwinst zakte het spel weer weg. VCJ'94 hoefde zich niet echt in te spannen om op voorsprong te komen. Slechts een kleine opleving aan het einde van de set voorkwam echt genante cijfers voor Tevoko, maar de 25-15 loog er desondanks niet om.

Tevoko leek klaar voor de sloop maar toonde in de vierde set een heel ander gezicht. Verdedigend klopte het nu beter, waardoor er ook aanvallend weer mee kon worden gedaan met de tegenstander. Bij 18-22 leek er zelfs een vijfde set aan te komen, maar door opeenvolgende aanvallende slordigheden liet Tevoko deze kans onnodig aan zich voorbij gaan. De stand van 25-23 zorgde daarom toch voor een kleine kater.