Bij de voorstelling van Nijntje de film wordt het geluid wat zachter gezet en het licht wat feller.
Bij de voorstelling van Nijntje de film wordt het geluid wat zachter gezet en het licht wat feller. Foto: Pip Barnard

Nijntje de film en Gangster Squad in Cinema

n Cinema Texel wordt deze week bij meerdere voorstellingen het licht minder gedimd en het geluid zachter gezet. Dat gebeurt bij zowel bij de kinder- als bij de seniorenvoorstellingen.

Nijntje de Film is bij uitstek geschikt is voor de allerjongste kijkers. Speciaal voor hen biedt Cinema Texel een Kleuterbiosarrangement met limonade en een bekertje popcorn. In de film gaat Nijntje met haar vriendjes op speurtocht door de dierentuin. De film speelt in op de geliefde thema's dieren, kleuren, vormen en geluiden.

De seniorenvoorstellingen zijn op dinsdagmiddag. Te zien zijn Les Misérables en Life op Pi (in 3D), entree is €7,-, inclusief koffie en koek.

Nieuw in Cinema Texel is Gangster Squad, geregisseerd door Ruben Fleisher en gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de politie van Los Angeles die in 1949 de stad probeerde terug te veroveren van de gevaarlijkste maffiabaas aller tijden, Mickey Cohen (Sean Penn), die de stad in zijn greep heeft. Dankzij bescherming door corrupte politieambtenaren en politici kan hij zijn rijk en macht steeds verder uitbreiden. Alleen een geheime eenheid van de politie, onder leiding van brigadier John O'Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling) durft het gevecht aan te gaan.