G-team wint van Zouaven

Het G-team van Texel'94 heeft zaterdag met 5-1 gewonnen van Zouaven G1 uit Grootenbroek.

Mitchell Kampstra maakte het eerste doelpunt na een goede combinatie met Marcel Verbeeke. Paul Bakker scoorde de volgende, nadat hij alleen voor de keeper kwam. Hij schoot de bal in eerste instantie tegen de keeper, maar in tweede instantie was het raak: 2-0.

De 3-0 werd een eigen doelpunt voor een speler van Zouaven die een voorzet van Kees van der Vis verkeerd afhandelde. Na rust maakte Verbeeke het vierde doelpunt dankzij een pass van Jan Frans Haveman.

Het was vervolgens aan Zouaven om wat terug te doen: een van de spelers haalde vanaf 25 meter hard uit voor een afstandsschot dat onhoudbaar bleek voor keeper Peter Breuer. Even later stond Verbeeke opnieuw vrij en greep zijn kans voor een nieuw laag en hard schot. Hij noteerde 5-1 op het scorebord en dat was meteen de eindstand voor het G-team van Texel'94. Omdat de Zouaven te weinig spelers had, speelde Robin Beekman aan hun kant mee.

Het G-team speelt de volgende wedstrijd zaterdag 9 februari om 11.00 uur uit tegen HOSV uit Opmeer. Texel won thuis eerder met 2-1 van die ploeg.