twitter

Meierblis

@DeOorzaakTX: Geen meierblis op Koningsdag 27 april ... Hoe moet dat nu? Die traditie ook maar verplaatsen... @remkovandebelt: Jeuh! Vanaf volgend jaar geen meierblis meer op koningininnedag! Gratis Extra Gezelligheid! #texel. @FietsverhuurTex: Kijk Harry de Graaf en Gelein Jansen snappen het tenminste , meierblis hoort op 30 april en heeft niets met het Koninklijk huis te maken.

Bultrug

@PGvandenBerg1: Naturalis geeft eerste onderzoeksgegevens Bultrug Johanna vrij. Zij was zeer waarschijnlijk niet meer te redden. @bertbrussen: Bultrug stierf aan spierschade! Snel, ruim de voorpagina in en bel de gasten af! @TXRicardo: Sjonge, zie net op RTL 5 een walvis bovenop een boot springen... Bizar, helemaal nadat ik zelf naast bultrug heb gestaan. Inmens! #Johannes.

Paspoort

@texelpedia: Op 31 januari 1808 bepaalde de koning dat men om naar Texel te reizen in bezit moest zijn van een geldig paspoort. @Barry_kuijpers: en dat is vandaag de dag toch nog zo #vrijstaattexel. @Reenrules: Wat leuk dat ik via @EricHercules en @texelpedia een nutteloze tweet heb ingebracht bij @nuttelozefeiten :-)