Bazaar bij kerk aan Elemert

De Protestante Gemeente Den Burg houdt vrijdag 8 februari een voorjaarsbazaar in gebouw De Poort aan de Elemert in Den Burg.

De bazaar begint om 15.00 uur met de verkoop van versgebakken vis in het fietsenhok. Van 15.00 tot 17.00 en vanaf 19.00 uur is er tevens van alles in de kerk te koop. Vanaf 19.00 uur wordt ook het Rad van Avontuur gespeeld. Spullen voor de bazaar en prijzen voor het rad kunnen vandaag (dinsdag 5 februari) tot 20.00 uur bij de kerk aan de Elemert worden gebracht.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om wat te brengen, kunnen contact opnemen met Froukje Vlaming (tel. 314654, e-mail jpvlaming@texel.com), Tineke Ramaker (tel. 313866, e-mail tinekeramaker@texel.com) of Roma de Jong (tel. 320911, e-mail hansenroma@texel.com).

De opbrengst is voor het kerkelijk jeugdwerk en het eilandelijk diaconaal project. Dat is deze keer de Stichting Vliegende Meubelmakers waarvoor Klaas Veenbaas uit Oudeschild inmiddels twee keer op de Filippijnen is geweest. Meubelmakers zetten zich vrijwillig in voor de stichting om in ontwikkelingslanden bij onder meer weeshuizen bedden en andere meubels te vervaardigen.