FNV biedt weer belastingservice

Leden van de FNV kunnen ook gratis hulp krijgen bij het doen van de belastingaangifte 2012. Zij kunnen een afspraak maken bij A.G. Witte, tel. 06-30666570(dinsdag, woensdag of donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur) of via www.fnv.nl. Zoals de laatste jaren gebruikelijk wordt de aangifte ingevuld in schiethal Odysseus aan de Emmalaan in Den Burg.

Mantelzorgpodium

Texels Welzijn houdt donderdag 7 februari in De Buureton aan de Beatrixlaan in Den Burg voor de tweede maal een podium voor mantelzorgers.

Het mantelzorgpodium is een ontmoetingsplaats, waar mantelzorgers ervaringen kunnen uitwisselen. Maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Spreker dit keer is Geer Oosterhof-Henstra, die jarenlang haar man heeft verzorgd die aan MS leed. Zij vertelt hoe ze na zijn overlijden haar leven weer heeft opgepakt. Op haar verzoek wordt de muziek verzorgd door het duo Aan Zee, bestaande uit Maarten Tiggeler en Belinda Laan. De bijeenkomst begint om 9.45 uur, de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie, tel. 312696 of welzijn@texelswelzijn.com.