Antoine Kersten

wint golfbeker

Golfer Antoine Kersten heeft zondag op golfbaan De Texelse nabij De Cocksdorp de wedstrijd om de maandbeker gewonnen.

Veel golfbanen waren in verband met het weer gesloten, maar hoewel hier en daar waterplassen moesten worden ontweken, kon de wedstrijd op De Texelse gewoon doorgaan.

Door de winterse omstandigheden was het daarbij zaak met de juiste club te spelen. Kersten won met 33 stableford punten in de eerste categorie, waar Kevin van Zuilekom met 31 punten tweede werd.

Casper Schiphorst eindigde met 29 punten op de derde plaats. Jos Bosma werd winnaar in de tweede categorie, gevolgd door Dick Jansen op de tweede en Hélène van Wijhe op de derde plaats. In de derde categorie eindigde Floris Jan Zwaag als eerste, voor Joost Verhagen en Marcel Wernand.

De longest drives werden geslagen door Gerdi Reijers en Casper Schiphorst, de neary's door Kevin van Zuilekom en Maeike van der Schaaf.