Scène uit de film 'Verliefd op Ibiza'.
Scène uit de film 'Verliefd op Ibiza'. Foto: Pip Barnard

 

Romantische komedie op Ibiza

Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Dat zijn de ingrediënten van de romantische komedie Verliefd op Ibiza, de film die deze week bij Cinema Texel in première gaat. Alle personen komen met hun eigen plan naar Ibiza. En dan blijkt dat iedereen voor dezelfde uitdaging staat. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet of niet langer haalbaar is. Ze zullen moeten uitzoeken wat daarvoor in de plaats komt.

Nieuw is ook Nijntje de Film, naar de verhalen van Dick Bruna. De film is bij uitstek geschikt voor de allerkleinste kijkertjes. Speciaal daarom vertoont Cinema Texel de film met de lichten zachtjes aan en het geluid niet zo hard. 'Dé ideale film om voor het eerst in je leven naar de bios te gaan', promoten de makers.

Een deel van de andere films is geprolongeerd. Daaronder de actiethriller Jack Reach, met hoofdrolspeler Tom Cruise, en Life of Pi, die negen Oscarnominaties kreeg.

Dinsdagmiddag zijn er speciale seniorenvoorstellingen (net als bij de kleintjes met meer licht en een zachter geluid), inclusief koffie en koek. Vertoond worden Les Misérables en (in de serie FilmArt) Amour.

Het volledige programma is te vinden in de agenda elders in deze krant en op www.texelsecourant.nl.