Kookactiviteit voor

jeugd  Den Hoorn

De jeugdwerkers van Den Hoorn, Jeroen Groot en Leon Goossen, verzorgen samen met Justin Segerink van de nieuwe jongerenstichting Young 4 Ever vrijdag 25 januari een kookactiviteit in De Waldhoorn.

Er wordt samen met de jongeren gekookt in de keuken van De Waldhoorn en daarna gezamenlijk gegeten. Daarna wordt een film gekeken en popcorn gegeten. De bijeenkomst begint om 17.00 uur, deelname kost €3,50. Aanmelden kan tot donderdag 24 januari via e-mailadres jahroen@gmail.com of 06-29463551. De activiteit is bedoeld voor jongeren uit Den Hoorn vanaf 10 jaar. Young 4 Ever gaat, in samenwerking met de vrijwillige jeugdwerkers van de dorpen, in alle dorpen activiteiten organiseren.

Wandeltocht

Bospaviljoen Het Turfveld aan de rand van De Dennen is zondag 27 januari start- en finishlokaal van de derde dagtocht van wandelsportvereniging Het Gouden Boltje.

Deelnemers kunnen inschrijven voor de afstanden 5 en 10 km. Gestart kan worden tussen 13.00 en 14.00 uur. Deelname kost €4,- met en €3,- zonder herinnering. Leden van Het Gouden Boltje genieten korting. Voor meer informatie, tel. 313087 of www.hetgoudenboltje.nl. De vierde en laatste tocht van de winterserie wordt gehouden op zondag 10 februari.