Derde kennisavond

over regelgeving

'Adviseren, niet advizeuren', is het motto van Naut Klaassen. Hij is oprichter van Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum Klaassen BV (JBA), specialist op het gebied van het omgevingsrecht in ruime zin, ruimtelijke ordening, bouwrecht, grondzaken en algemeen bestuursrecht.

Klaassen spreekt maandag 21 januari over Regelgeving en Ruimtegebruik tijdens de derde en laatste kennisavond 'Texels Landschap' van Stichting Duurzaam Texel in de Oceaanzaal van het NIOZ. Het begint om 20.00 uur. 'Het Texelse landschap is ons fortuin. Hoe we daarmee omgaan is voor iedereen van belang. Begin dit jaar start de gemeente Texel de ronde zienswijzen voor het nieuwe bestemmingsplan buitengebied. Voor veel personen en organisaties is dit hét moment om hun kijk of visie op het landschap te geven', aldus Duurzaam Texel, dat verwacht hiermee een bijdrage te leveren aan de omgeving door inzicht, kennis en interesse in landschappelijke ontwikkeling en regelgeving te vergroten.

Klaassen is na Pepijn Godefroy en Dirk Sijmons de derde spreker. Bij de organisatie wordt Duurzaam Texel ondersteund door VVV Texel, TESO en het NIOZ. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden via info@duurzaamtexel.nl.