Prof. De Jager

over Mars

 

 

Op uitnodiging van volkssterrenwacht De Jager verzorgt professor Kees de Jager vrijdag 25 januari een lezing over recent onderzoek naar de planeet Mars. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouwtje De Slinger (bij Ecomare) en begint om 20.00 uur.Donateurs hebben gratis toegang, anderen betalen €5,-.

Time Out weer open

Na een grote schoonmaak en diverse reparaties gaat Time Out vandaag (vrijdag) weer open. Tieners zijn van 15.00 tot 17.30 uur welkom in het jongerencentrum, dat is gevestigd aan de Wilhelminalaan in Den Burg. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen er van 20.30 tot 23.30 uur terecht. Omdat de bezoekers enkele weken in 'de kou' hebben moeten staan, worden zij welkom geheten met (gratis) warme chocolademelk met slagroom en koek.

Babygebaren

Baby's hebben een aangeboren behoefte om contact te maken en te communiceren. Ze zijn constant op zoek naar manieren om duidelijk te maken wat hun behoefte is. Ouders die een beter contact met hun baby willen, kunnen dinsdag 5 februari in de bibliotheek in Den Burg terecht voor een workshop. Deze duurt van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is gratis. Reserveren kan via tel. 312743 of e-mail reserveren@kopgroepbibliotheken.nl.