Afbeelding
Foto:

 

Texel'94 D3 najaarskampioen

Door in Den Helder met 1-7 van HCSC D3 te winnen, zijn de pupillen van Texel'94 D3 zaterdag najaarskampioen geworden. Het team van trainer/coach Edwin Wiering was een klasse apart en won alle wedstrijden. Opmerkelijk is dat ook Texel'94 D4 en D5 de titel grepen en net als D3 na promotie in de voorjaarscompetitie in een hogere klasse zullen uitkomen.

Op de foto de trotse kampioenen van D3. Achterste rij: Edwin Wiering, Marijn Saalmink, Yaro Steffens, Remco Wiering Casper Pieters, Tom Reijnders en Jesse Blankevoort. Voorste rij: Mike van der Wal, Elias Marseille, Ralph Pool, Dave Gieles, Marco Kikkert en Melle Smal.

Voetflexologie

De School voor Voetreflexologie verzorgt vrijdag 25 en zaterdag 26 een tweedaagse cursus. Daarin wordt uitgegaan van het idee dat op de voet het hele lichaam wordt weerspiegeld. Deelnemers leren waar de reflexzones zich bevinden en hoe deze met een juiste dosering te behandelen. Ook leren ze een anti-stress behandeling te geven. Na afloop ontvangen ze een certificaat en kunnen ze eventueel doorgaan naar de erkende beroepsopleiding.

Meer info op www.voetreflexologie.com.