TOP denkt mee

over onderwijs

Het Texels Ondernemers Platform (TOP) wil zich met het oog op de toekomstige werkgelegenheid ook bezighouden met het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Dat meldt fusiemanager Michel Gregoire. Hij noemde de afsluiting van de Nationale Sport Week op Texel (zaterdag 27 april) en Sail Den Helder (donderdag 20 tot en met zondag 23 juni) evenementen die Texel in 2013 goed onder de aandacht kunnen brengen. Donderdag 20 juni vindt Sail Den Helder voor een belangrijk deel op Texel plaats; dan liggen alle aangemelde schepen volgens de organisatie van Sail vanaf 6.00 uur de hele dag voor de Rede van Texel.

TOP buigt zich in 2013 ook verder over de vraag of er secties binnen de organisatie kunnen worden samengevoegd en of er nieuwe secties bij moeten komen. Dat is een onderwerp dat overigens al speelt sinds de oprichting van TOP eind 2011.

Concrete voorbeelden werden niet genoemd. Volgens Gregoire wordt in 2013 ook verder gekeken naar de verschillende contributiestructuren binnen het ondernemersplatform.