Schrijfavond

Texelse Courant

Wat hoort er in een aankondiging te staan? Waar moet ik op letten als ik een verslag van een sportwedstrijd schrijf? Hoe maak ik een interview? Hoe schrijf ik een goed persbericht?

Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de schrijfavond die de Texelse Courant houdt op de dinsdag 29 januari, aanvang 20.00 uur. De locatie wordt nog bekendgemaakt.

Vrijwel elke vereniging, bedrijf of organisatie treedt op z'n tijd naar buiten. In de Texelse Courant, in dorpskranten, op de eigen (club-)website of in andere publicaties.

Er zijn veel media die aandacht vragen, dus wil je gelezen worden dan is een goede, pakkende tekst van groot belang. Op de schrijfavond geeft onze redactie gerichte instructie, waarmee de basis wordt gelegd voor het schrijven van een goed persbericht, aankondiging, verslag, interview of ander stukje.

Deelnemers krijgen een indruk van het nieuwe opmaaksysteem van de Texelse Courant, zodat het maken van een krant inzichtelijk wordt.

De avond is voor ondernemers, vrijwilligers, correspondenten en liefhebbers. Deelname is gratis, maar vol is vol. Aanmelden kan via redactie@texelsecourant.nl.