Adventmiddag in de Vermaning

In de doopsgezinde Vermaning aan de Kogerstraat in Den Burg wordt woensdag 19 december vanaf 1430 uur de adventmiddag van de federatie van Doopsgezinde zusterkringen en de broederkring van Texel gehouden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, aan de uitgang wordt een inzameling gehouden ten bate van de voedselbank.

Anders dan eerder gemeld, wordt de gezamenlijke maaltijd van de Vrouwenbond FNV gehouden op donderdag 20 december. Dus niet op dinsdag 18 december. De (brood)maaltijd - met kerstverhaal - wordt gehouden in De Poort en begint om 18.00 uur. Deelname kost €5,-, aanmelden kan tot 15 december.

Uit de voeten met Spaans is de naam van een cursus voor ouderen, die maandag 14 januari in De Buureton aan de Beatrixlaan in Den Burg van start gaat. De cursus bestaat uit tien lessen van anderhalf uur (van 16.00 tot 17.30 uur) en is gericht op gevorderden. Deelname kost €100,-. De cursus wordt verzorgd door Texels Welzijn (de nieuwe fusieorganisatie waarin ook de Stichting Welzijn Ouderen Texel binnenkort opgaat) en gaat alleen door als zich ten minste tien personen aanmelden.