Het pand aan de Emmalaan na de verbouwing
Het pand aan de Emmalaan na de verbouwing

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

Feestelijke (her)opening bij VVV Texel

Algemeen

Het drieluik is compleet. Na de invoering van de nieuwe huisstijl met een nieuwe website en verbouwing van het interieur, is nu ook de buitenkant van het pand aan de Emmalaan aangepakt. 

Grondige verbouwing
In het voorjaar is de winkel in een eigentijds, fris jasje gestoken. Lichtblauwe en -gele wanden, houten meubels en kozijnen sluiten mooi aan bij de nieuwe ‘look & feel’ van VVV Texel. Ook de VVV-kantoren zijn meegenomen. De afgelopen weken is hard gewerkt om tot slot het exterieur een bijpassende look te geven. De kozijnen van ramen en deuren hebben een prachtige antracietkleur gekregen en de entree is ook voorzien van de nieuwe huisstijl om het af te maken.

Interactieve tuunwal
De winkel wordt meer en meer een beleving. Er prijkt een inspirerende kaart van het Nationaal Park aan de winkelmuur, inclusief videobeelden van de Texelse natuur. Achterin is een interactieve, educatieve tuunwal geplaatst door Agrarisch natuur- en landschapsvereniging De Lieuw. Ook staat er een groot beeldscherm, waarop 24/7 tips en praktische informatie voor gasten wordt gecommuniceerd .

Feestelijke heropening
Tijd dus voor een feestje! Op donderdag 15 september om 14.45 uur zullen voorzitter van de Raad van Toezicht dhr. Hans Schraders en wethouder dhr. Rikus Kieft samen met de overige toezichthouders van VVV Texel het pand officieel heropenen onder toeziend oog van alle TOP-leden die een bijdrage geleverd hebben aan deze verbouwing. Media, Tesselaars en eilandgasten zijn van harte uitgenodigd dit feestelijke moment mee te vieren. Bij feest horen taart en bubbels, dus zorg dat je erbij bent!

Taart
Ook de rest van de dag is het feest. VVV Texel trakteert donderdag vanaf 10 uur elke 22e bezoeker op een heerlijke taart! Kom dus gezellig langs en ontdek de vernieuwde VVV Texel winkel!

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 8 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 14 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1