Afbeelding

Gratis Wifi-repeater voor Kabeltexklanten

Algemeen

“Alles wat draadloos is, is uiteindelijk eindig. Dat is ook zo met WiFi. Hoe groter de afstand, hoe slechter het signaal wordt. Wij vinden het belang van goed internet voor onze klanten belangrijk en daarom krijgt iedereen met een Kabeltex-abonnement vanaf 100 MB gratis een WiFi-repeater in bruikleen. Samen met de router die ook fungeert als wifirepeater heeft iedere klant dan 2 wifirepeaters.”

Aan het woord Klaus Groszpietsch van Kabeltex. In de afgelopen jaren heeft Kabeltex vol ingezet op het aanleggen van een glasvezelnetwerk op Texel. “Dat is nu gerealiseerd. Overal op Texel kunnen de woningen op het glasvezelnetwerk worden aangesloten. De verglazing van Texel is voltooid. Dat betekent niet dat alle klanten op glasvezel zijn aangesloten. Soms moet het laatste stukje naar het huis nog. Dat gebeurt op momenten dat mensen sneller internet afnemen of als de kabel vervangen moet worden. Kabeltex kan als enige provider op Texel een Gigabitsnelheid leveren”, vult directeur Jaap Drijver aan. 

Goed en snel internet is van steeds groter belang. Mensen werken vaker thuis en bovendien zijn er binnen een huishouden steeds meer apparaten aangesloten op het internet. Mensen willen niet alleen goed internet in de woonkamer, maar ook in de rest van de woning en zelfs achter in de tuin. Zonder repeater is dat onmogelijk. 

“Daarom bieden wij de eerste repeater gratis in bruikleen aan. Als mensen nog een extra repeater willen, kunnen ze die bij ons huren voor €4,- per maand. Wie het beste resultaat wil met een repeater, kan deze het beste aansluiten met een datakabel vanaf de router, maar het werkt ook draadloos. In dat laatste geval ontstaat er snelheidsverlies. De installatie is verder heel makkelijk, omdat de repeater van hetzelfde merk is als de router - die ook fungeert als wifirepeater. Het is aansluiten, een knop indrukken en het werkt. Voor ons is het best een investering, maar doordat we een repeater leveren die aansluit bij onze producten, weten we zeker dat het goed werkt. Dat is voor onze klanten een groot voordeel”, besluit Klaus. 

Klanten die een repeater in huis willen, kunnen contact opnemen via www.kabeltex.nl of via een mail naar administratie@kabeltex.nl.

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 10 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 16 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1