'Venom - Let there be carnage'.
'Venom - Let there be carnage'. Foto: Courtesy of Sony Pictures

Dit artikel is geschreven door
Ed Witte

Ed Witte, Media Adviseur Texelse Courant, Texelmagazine en Vakantiekrant Texel. Ondersteunt redactie regelmatig met artikelen.

Venom 2 - Let there be carnage

Algemeen

De fim ‘Venom - Let there be carnage’ is een vervolg op de eerste Venom film uit 2018 en is gebaseerd op de verhalen van het titelpersonage, ‘Venom’ uit de Marvel Comics. 

De film is te zien in Cinema Texel aan de Gravenstraat in Den Burg. Achttien maanden na de gebeurtenissen in de eerste film worstelt onderzoeksjournalist Eddie Brock om zich aan te passen aan het leven als de gastheer van de buitenaardse symbiont ‘Venom’, die hem bovenmenselijke vermogens geeft om op te treden als een dodelijke burgerwacht. 

Brock probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen door seriemoordenaar Cletus Kasady te interviewen, die ook de gastheer wordt van de Carnage-symbiont en ontsnapt is uit de gevangenis na een mislukte executie. Tom Hardy is in deel twee terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. De film is geregisseerd door Andy Serkis en de cast bestaat verder uit o.a. Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson in de rol van Venoms aartsvijand Carnage / Cletus Kasady.

Verder zijn in Cinema Texel o.a. de rom com ‘Liefde zonder grenzen’ met Jim Bakkum en Yolanthe Cabauw en de nieuwste James Bond film ‘No time to Die’ met Daniël Craig te zien. Voor de jeugdige filmliefhebbers o.a The Addams Family en de nieuwe ‘Club van Sinterklaas’  film.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 6 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3