Oosterbaan.
Oosterbaan. Foto: Oosterbaan Schoenen

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Hardloop- en Wandelschoenenbeurs met gratis Voetanalyse!

Zakelijk

In samenwerking met Therapie Wolf houdt Oosterbaan Sport en Wandelschoenen op zondag 18 maart een Hardloop- en Wandelschoenenbeurs met alle grote Wandel- en Hardloopschoenen merken. Ook een assortiment met confectieschoenen van de merken FinnComfort en Actiflex is aanwezig.

Gratis Voet – Schoen-analyse

Oosterbaan is al jaren en begrip in Noord-Holland voor het professioneel laten opmeten van een paar nieuwe wandel-, hardloop- en confectieschoenen. Wij maken een uitgebreide analyse van uw Voeten om een zo goed mogelijk schoenadvies te kunnen geven. Op zondag 18 maart kunt u vrijblijvend uw Voeten laten opmeten door ons vakkundig personeel dat bestaat uit Sportschoentherapeuten, Podoloog en een Orthopedische Schoenmaker. Tevens de mogelijkheid om voor advies of aanmeten van steunzolen.

Bewegen en juiste Schoeisel

Bewegen is voor iedereen anders, dat begrijpen wij bij Oosterbaan als geen ander. De een wandelt 4 uur door de duinen, strand en in het bos, en een ander doet een rondje om met de hond. Weer een ander loopt de marathon en een ander is al blij als hij / zij kan slagen voor een nette stabiele schoen. Wandelschoenen zijn vrij kostbaar en het zou zonde zijn om een schoen aan te schaffen die niet passend is bij uw voeten of niet aansluit bij wat u er mee gaat doen.

Op zondag 18 maart is Oosterbaan in de Jonkerstraat 6 in Den Burg aanwezig van 10:00 – 17:00 uur. Neem uw oude schoenen mee, wij filmen uw met de oude en de nieuwe schoenen buiten.

Tussen 12:00 – 13:00 uur verzorgt Loopschool Stap voor Stap een Intervaltraining, waarbij de dames een nieuwe Sportbeha van het merk Brooks gratis en zonder verplichting kunnen testen. Uiteraard kunt u deze Sportbeha tegen een scherpe prijs na afloop aanschaffen.

Mocht u nog vragen of speciale wensen hebben kunt ons van te voren bellen of mailen. Telefoon 072 5069041 of email winkel@oosterbaanalkmaar.nl

De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 8 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 11 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 13 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 15 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00