Afbeelding

Leuke uitstapjes en belevenissen op Texel om cadeau te doen

Zakelijk

Er zijn ook deze zomer weer genoeg dingen om te beleven op Texel. Even lekker samen op het strand of natuurlijk een heerlijke wandeling of fietstocht maken in de buitenlucht. Of bijvoorbeeld een crossloop. Wat is er aankomende augustus nog meer de beleven op Texel? Wat zijn leuke evenementen en belevenissen om cadeau te doen aan je vrienden, partner, of het hele gezin. Hieronder vind je een aantal leuke evenementen deze maand voor jong en oud om samen te beleven.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor leuke belevenissen om cadeau te doen, kijk dan eens op de volgende website, daar heb je veel originele cadeaus op één plek.

Rommermarkt Oosterend

Op verschillende zaterdagen in Augustus wordt er bij de Hervormde Kerk in het centrum een rommelmarkt georganiseerd in de ochtend. Lekker samen zoeken naar leuke kleine oude dingen, om vervolgens te genieten van een heerlijk drankje op het terras.

Horizontoer

Dit beeldende kust festival wordt georganiseerd op 6 en 7 augustus. Er vinden optredens plaatst van verschillende muziek en daarnaast vertonen vele straatartiesten hun kunsten. Een ideaal festival voor een dagje met het hele gezin.

Stenderpop

Op 19 augustus vind het muziekfestival Stenderpop plaats in Oosterend. Het is een kleinschalig muziekevenement waar zowel ervaren artiesten als jonge talenten hun kunsten vertonen aan het publiek.

Autocross

De autocross op 20 augustus is natuurlijk niet te missen voor echte autosport liefhebbers op Texel. Tientallen coureurs rijden mee op de crossbaan in Eierland. Een waar spektakel.

Tropical Street Festival

Een heerlijk exotisch feest voor iedereen. Vrijdagavond begint dit tropische feest met een parade waar danseressen hun moves vertonen. Het evenement wordt georganiseerd in de Dorpsstaart waar jong en oud kan genieten van muziek door optredens en verschillende deejays.

We horen graag welk evenement jou het meeste aanspreek! Mocht je zelf nog meer leuke suggesties hebben voor evenementen deze zomer in Texel, laat dan even een berichtje achter.

Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 10 minuten geleden
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 2 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 4 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 22 uur geleden 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen gisteren 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen gisteren
De toren van de Waalderkerk in de steigers.
ONDERHOUDEND Algemeen 16 apr, 14:10
Landschapsfotografie met een prachtige lucht
Zilveren Camera-expositie komt naar Texel Algemeen 16 apr, 10:30