Logo texelsecourant.nl
Foto: Whitney Valk

Goede prestaties House of Dance

  Sport

De wedstrijdteams van House of Dance hebben afgelopen weekend goede prestaties geleverd. Tijdens een hiphopwedstrijd in Utrecht haalde het team 2Hard2Handle een vierde plaats, 2Crew4You werd vijfde en in Hoofddorp werd 2Steps1Way zelfs tweede. 

De teams, allemaal bestaande uit leerlingen van Den Helder en Texel, wisten zich zéér goed in de picture te dansen bij de jury. Eigenaresse en trainster Whitney Valk kan zeer tevreden en trots terugkijken op dit weekend. Zaterdag begon al heel goed. Twee teams reisden af naar de hiphopwedstrijd in Utrecht, die werd gehouden onder auspiciën van The United Dance Organisation (UDO). Beide teams gingen dit keer in een andere samenstelling en met een geheel nieuwe choreografie naar de wedstrijd, dus extra spannend en weer een nieuwe uitdaging. Het team 2Hard2Handle wist in de categorie onder 16, van de 22 teams de vierde plaats te behalen. Een dag later wist het team 2Crew4You, die pas net gepromoveerd zijn naar de categorie over 18 novice, van de 17 teams de vijfde plaats te veroveren.

En of dit allemaal nog niet genoeg was, wist de jongste hiphopgroep 2Steps1Way zondag tijdens de wedstrijd "Shell We Dance Events" in Hoofddorp van de twaalf teams de tweede plaats in de wacht te slepen. Ook zij en hun trainster Bo Herweijer- van Zeventer konden met een lachend gezicht terug naar huis.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het besluit om de beslissing rond de toeristenbelasting te bevriezen, vergroot mijn vertrouwen in de politiek.Reageren!