Logo texelsecourant.nl
Kris v. Engelenburg, Nina Nomea Bot, Lily Wijnhoven, Jules Eckhardt, Amy v.d. Mark,
Saphie Brieko (Texel), Bo Koorn (Texel) en zittend Omar Mevuis (Texel).
Kris v. Engelenburg, Nina Nomea Bot, Lily Wijnhoven, Jules Eckhardt, Amy v.d. Mark, Saphie Brieko (Texel), Bo Koorn (Texel) en zittend Omar Mevuis (Texel). (Foto: House of dance)

Knappe vijfde plaats House of Dance

  Sport

2Steps1Way - de jongste hiphop-groep van House Of Dance - heeft zondag de vijfde plaats in de wacht weten te slepen tijdens de wedstrijd "Shell We Dance Events"

Het team, dat bestaat uit leerlingen van Den Helder en Texel, reisde zondag met hun trainster Bo Herweijer- van Zeventer naar Noordwijk om aan deze wedstrijd deel te nemen. Aangezien dit pas hun tweede wedstrijd was, waren de zenuwen des te groter om daar, voor een kritische jury, hun beste kunnen te laten zien. En dus niet geheel zonder succes. Van een groot deelnemersveld in de categorie 10 tot en met 12 jaar, maar liefs zestien teams, wisten zij de vijfde plaats te behalen. Een topprestatie voor een pas beginnend team.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De werkgroep Hartversterkend pleit ervoor de bouw van huisjes op de parkeerplaatsen aan de Burgwal (plan C Den Burg Centrum) alsnog uit te voeren.Reageren!