Logo texelsecourant.nl
Tijdens het jaarlijkse Springfestijn in sporthal Ons Genoegen kan de jeugd zich uitleven op diverse spring- en klimtoestellen.
Tijdens het jaarlijkse Springfestijn in sporthal Ons Genoegen kan de jeugd zich uitleven op diverse spring- en klimtoestellen. (Foto: Job Schepers)

Rob's Mega Fun Gym Festijn

  Sport

Team Sport Texel houdt op 3 januari voor de tweede keer een "Mega Fun Gym Festijn" voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 en het voortgezet onderwijs. Op donderdagmiddag 3 januari zijn de kinderen van harte welkom in sporthal Ons Genoegen in Den Burg.

Het Mega Fun Gym Festijn is een vervolg op het jaarlijkse Springspektakel wat jarenlang door de Texelse gymverenigingen werd georganiseerd. Het Mega Fun Gym Festijn begint om 13:15 voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Vanaf 14.45 uur is het voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 en VO. Om 16:00 uur is het afgelopen. Opgeven kan op www.texel.nl/megafungymfestijn. 

Na het eerste programma volgt "Rob's Mega Fun Gym Festijn" van 16:00 uur tot 17:00 uur in Sporthal Ons Genoegen gehouden. Voor minimaal €5,- (mag altijd meer) kan iedereen op allerlei trampolines en turn/gymbanen springen. Daarnaast is er een grote stormbaan aanwezig. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Stichting "Support Rob".

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Om mensen met een economische en/of maatschappelijke binding aan Texel voorrang te geven op de woningmarkt wil het college een koopprijsgrens instellen van €450.000,- (en een huurprijs van €720,42). Alleen boven die prijs mogen niet-Texelaars kopen/huren.Reageren!