Logo texelsecourant.nl
Foto:

BORT-training

  Sport

Op 13 oktober vindt de laatste editie van de Beach Obstacle Run Texel plaats. Net zoals vorig jaar organiseren de buurtsportcoaches in samenwerking met Joost Brouwer en Morton Eschweiler van Teambuilding Texel trainingen voorafgaand aan de BORT.

Dit jaar zijn er niet vijf, maar zes trainingen. De trainingen worden verzorgd door Joost Brouwer bij Bloem & Bos. Middels de zes trainingen word je klaargestoomd voor de BORT.

Dit jaar is er een beginnersgroep (17.30-18.30 uur) en een gevorderde groep (18.30-19.30 uur), beide groepen zullen op de woensdag gaan trainen. Voor de beginnersgroep kun je je aanmelden wanneer je de 6km doet of wanneer je geen ervaring hebt met de Beach Obstacle Run / Bootcamp. Voor de gevorderde groep kun je je aanmelden wanneer  je jezelf hebt ingeschreven voor de 12 km, relevante sportervaring of ervaring met Beach Obstacle Run / Bootcamp hebt en je jezelf meer wilt uitdagen. Je moet het zo zien, dat er bij de gevorderde groep minder rustpauzes zijn en je dus harder aan de bak moet.

Lijkt het jou ook gaaf om mee te trainen? Ga dan naar de website www.buurtsportcoachtexel.nl en geef je vandaag nog op en geef aan of je bij de beginnersgroep of bij de gevorderde groep komt trainen. De kosten voor de zes trainingen bedragen 20 euro.

Wij hebben er al onwijs veel zin in, zien we jou ook op 5 september bij Bloem & Bos?

Young4ever Texel
Uitvoerder van het jeugd- en jongerenwerk op Texel. www.young4ever.nl
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!