Logo texelsecourant.nl
Foto: Willem Sangers

Cursus hardlopen start in juni 2018

  Sport

Bij AV Texel start - in samenwerking met Team Sport - in juni een cursus hardlopen.

"Je loopt al een tijdje voor jezelf maar je wilt dit wat regelmatiger gaan doen, of je wilt een goede begeleiding en gericht trainen omdat je je hebt ingeschreven voor de 10 of 21 km van de Texel Halve Marathon", introduceert men de ronde. In juni start er namelijk een loopcursus zonder de verplichting om lid te worden van AV Texel. De deelnemers worden door een ervaren en deskundige trainer begeleid.

De loopcursus omvat dertien weken (dus tot aan de wedstrijd op zondag 30 september) en bestaat uit één training per week. Deze training is een interval- of snelheidstraining. De dertien trainingen vinden plaats op donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur in de Dennen (Turfveld).

De eerste training start op donderdag 28 juni met als doel dat de lopers/loopsters na de dertien weken in staat zullen zijn om een uur tot een anderhalf uur onafgebroken hard te lopen. De laatste training is op donderdag 20 september.

De kosten van deze cursus bedragen € 25,-. Deelname vanaf zestien jaar. Opgeven kan via teamsport@texel.nl. Meer informatie: Cees Timmer van AV Texel 0643146884, e-mail ceemar@texel.com of Team Sport Texel (Connie Joling) 322815.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De burgemeester krijgt mogelijk meer bevoegdheden om op te treden tegen woonoverlast op Texel.Reageren!