Logo texelsecourant.nl
De start van de Johnny Rep Classic.
De start van de Johnny Rep Classic. (Foto: Archieffoto Texelse Courant)

Fietsen over Texel met voetballer Johnny Rep

  Sport

De Stichting Sterrenfietsen houdt morgen (zaterdag 26 mei) een nieuwe Johnny Rep Classic ten bate van het Tesselhuus en Against Cancer. De Johnny Rep Classic is een fietstoertocht met afstanden van 45, 70 en 110 kilometer over het eiland.

De tocht is vernoemd voor voetballer Johnny Rep die regelmatig op Texel is en ook geregeld voor Sterrenfietsen op de pedalen stapt om voor het goede doel te fietsen. De toertocht begint en eindigt bij Stayokay aan de Haffelderweg in Den Burg. Hij is volgens de organisatie geschikt voor iedereen die van fietsen houdt. Onderweg is verzorging aanwezig en na afloop staat er volgens inmiddels goed gebruik pasta voor de deelnemers klaar.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,- en dat komt geheel ten goede aan het vakantiehuis in De Koog voor mensen met spierziekten, reuma of ms en Against Cancer. Die organisatie spant zich in voor gezinnen die door kanker zijn getroffen. Er doen, net als voorgaande jaren, diverse bekende Nederlanders mee aan de Johnny Rep Classic. Aanmelden is mogelijk via www.johnnyrepclassic.nl.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!