De Koog – Geel Zwart 3 - 3

Sport

De Koog deelde gister de punten in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
In een open wedstrijd werd het 3-3

De eilanders kwamen in de eerste helft met 0-2 achter maar wisten via twee snelle treffers terug in de wedstrijd te komen. Kort voor de rust kwam De Koog op 3-2 door een schuiver van Bart-Jan Grisnigt.

Geel-Zwart drong in de tweede helft aan op de gelijkmaker en die hing ook in de lucht. Na geknoei op het middenveld werd de spits van de ploeg uit het ´ t Zand handig aangespeeld en schoot in de verre hoek langs keeper Tom Kossen: 3-3

Bart-Jan grisnigt kreeg in de 75e minuut een vrije kopkans, maar zijn inzet belandde recht in de handen van de keeper. Ook Marlon Zijm kon zijn ploeg op winst laten afstevenen, maar stiftte de bal naast het doel.

In de slotfase kwam De Koog niet of nauwelijks meer aan voetballen toe en hield stand-in keeper Tom Kossen met een aantal nuttige reddingen De Koog op de been. Eindstand 3-3
Afsluitend was er een barbecue georganiseerd om de laatste thuiswedstrijd te vieren van dit seizoen.

"Ik heb een open wedstrijd gezien, waarin alles mogelijk was. Wij hadden met onze paar kansen kunnen winnen, maar zij hadden ook nog een aantal hele gevaarlijke momenten, waarin zij ons pijn hadden kunnen doen. 3-3 is een verdiende uitslag denk ik. Mijn vriend Tommy Kossen (keeper red.) was vandaag werelds moet ik zeggen. Ik heb genoten van hem."

Afbeelding
Afbeelding
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00