Logo texelsecourant.nl
Het winnende team 2Crew4You met van Links naar rechts:
Medewerker Udo,Shamira Schrader, Julia Schot(Texel), Lisette Kok,Rianne v. Dee, Sharon Meassen,
Kirsten Vredeveld, Lindsey de Graaf, Jonna v.d. Wijngaard (Texel), Rianne Kok, Asha Zijm(Texel),
Robin v. Houten en Tessa Janssen.
Het winnende team 2Crew4You met van Links naar rechts: Medewerker Udo,Shamira Schrader, Julia Schot(Texel), Lisette Kok,Rianne v. Dee, Sharon Meassen, Kirsten Vredeveld, Lindsey de Graaf, Jonna v.d. Wijngaard (Texel), Rianne Kok, Asha Zijm(Texel), Robin v. Houten en Tessa Janssen. (House of Dance.)

2Crew4You vierde bij Europian Championships

  Sport

Het team 2Crew4You van House Of Dance heeft het afgelopen weekend tijdens de Streetdance Europian Championships in Kalkar (Duitsland) onder auspiciën van de UDO de vierde plaats in de wacht weten te slepen.

Het team werd drie weken geleden vierde tijdens de NK in Druten, en wist zich daardoor te kwalificeren voor de EK. Terwijl anderen in de vakantie heerlijk van het strand konden genieten, hebben zij keihard getraind om maar zo goed mogelijk voor de dag te kunnen komen tijdens dit spektakel.

Na eerst twee dagen de zware voorrondes door te komen, wisten zij ook hier de finale te bereiken en is hun harde werken dan ook beloond met de vierde plaats én een kwalificatie voor de WK dat gehouden gaat worden in Schotland. Een bekroning op het werk van hun trainster Whitney Valk, die nog steeds nuchter met beide benen op de grond blijft staan.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!