Logo texelsecourant.nl
Het G-team, staand vlnr; Kees v.d.Vis, Adriaan van Liere, Dave Voorend, Anton Staal, hulpcoach Jan Frans Haveman en Jeffrey Kolk. Gehurkt vlnr: Coco Timeneau, Sandor Stootman, Peter Breuer, Twan Weijers en Ricardo v.d.Velden.
Het G-team, staand vlnr; Kees v.d.Vis, Adriaan van Liere, Dave Voorend, Anton Staal, hulpcoach Jan Frans Haveman en Jeffrey Kolk. Gehurkt vlnr: Coco Timeneau, Sandor Stootman, Peter Breuer, Twan Weijers en Ricardo v.d.Velden. (Foto: Marja Weijers)

G-team kampioen na galavoorstelling

  Sport

Het G-team van Texel'94 is zaterdagmiddag kampioen geworden na een klinkende 1-8 zege in en tegen Koedijk.

De Texelaars begonnen de kampioenswedstrijd erg onrustig, waardoor de thuisploeg al snel de score opende. In het tweede kwart van de eerste helft nam Texel het heft in handen met een doelpunt van Kees van der Vis.

Daarna ging Texel vol voor de overwinning en dat leverde drie razendsnelle doelpunten op van Jeffrey Kolk, Adriaan van Liere en Kees van der Vis, waardoor het G-team met een 1-4 voorsprong aan de thee ging.

Na rust zorgde Twan Weijers met een soloactie meteen voor 1-5. De vijfde tegentreffer was voor Koedijk een flinke dreun. De thuisploeg zat er zwaar doorheen en dat leverde nog drie doelpunten op via Jeffrey (één keer) en Kees (twee keer). Kort voor tijd werd de wedstrijd nog even stilgelegd door de scheidsrechter omdat de meegereisde supporters van Texel ''Stil aan de overkant" begonnen te scanderen.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!